La Regidoria de l’Ajuntament de València aprova les bases que regulen la realització del cartell i de la imatge gràfica de les properes festes falleres.

El camí per a trobar el cartell i la imatge gràfica de les Falles 2018 ja està en marxa. Esta setmana la Regidoria de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València aprovava les bases corresponents d’enguany. Així un any més els professionals de la imatge queden convocats per a participar.
Les bases han sigut realitzades amb la col·laboració de les associacions professionals del disseny que tindrà com a novetat l’increment de dotació pressupostaria que arriba fins els 4.500 euros, un 12,5% més que l’any passat i un 50% més que fa dos.
El sistema per triar qui farà el cartell i la imatge gràfica de les Falles de 2018 també ha sigut pactat amb les associacions professionals i, com ja va ocórrer l’any passat amb el dissenyador Ibán Ramón, els responsables del cartell i de la imatge gràfica de la darrera edició de Falles, Luis Demano i Joan Quirós, també s’incorporen al procés de selecció en esta crida oberta a professionals.
Tota la informació està disponible a la web municipal www.valencia.es

Imatge: Campanya gràfica Falles 2017, obra de Luis Demano i Joan Quirós