L’Ajuntament amplia el número de col·lectius col·laboradors per a realitzar el document municipal per a les Falles 2018.

El ban municipal que regularà la ciutat de València durant la celebració de les Falles 2018 contarà amb una gran participació per a la seua elaboració. El document que confecciona els serveis municipals i que ja contava amb la participació de forces de seguretat i serveis municipals,  i a més té en compte els diversos col·lectius fallers, contarà enguany amb la participació dels col·lectius veïnals i de comerciants mitjançant mecanismes de diàleg que obrirà a partir dels propers dies el regidor de Cultura Festiva, Pere S. Fuset.
En primera instància, la Regidoria de Fuset enviarà cartes per a recollir les propostes dels diversos col·lectius per  a posteriori, celebrar les respectives reunions i tractar les idees.
La participació fallera també s’amplia en esta ocasió. A més de la presència de la Interagrupació de Falles i dels delegats de sector de la Junta Central Fallera, també estaran presents els representants de les federacions de les falles de secció Especial i de Primera A.
Tal i com apunta Fuset, la convivència i la seguretat seran importants en el ban. L’any passat i gràcies al diàleg realitzat es van poder reduir fins un 62% les queixes veïnals.

Fotografia: Sergio Mora