El recinte també ja conta amb el cartell oficial de les festes de l’any passat i el retrat de Raquel Alario, Fallera Major de València.

Ahir es va tancar de manera definitiva el curs 2016-2017 de les Falles. Faltava celebrar l’acte de lliurament dels ninots indultats de les passades Falles que van ser els que més vots popular van aconseguir a l’Exposició del Ninot.
En un acte conduit pel delegat de Comunicació de la Junta Central Fallera (J.C.F.) Alejandro García, els grans protagonistes, els ninots indultats de les Falles 2017 de Joan S. Blanch de la falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals i el de Manuel Algarra per a la falla Almirante Cadarso-Conde de Altea van ser finalment lliurats al Museu Faller de València. El seu director, Gil-Manuel Hernández ja va destacar en la seua al·locució els grans desafiaments del recinte i la seua propera i necessària ampliació ja que només queda espai per a dos anys de ninots indultats i un quadre de Fallera Major de València. Així que en poc de temps l’Ajuntament ha de donar solució a un problema que ja ve de lluny i no és nou.
També es van lliurar al recinte el cartell oficial de les passades festes per part dels seus autors Luis Demano i Joan Quirós i el quadre oficial de Raquel Alario, Fallera Major de València 2017 obra de l’artista alcoià Josep Borrell. A l’acte van assistir tant el president de la J.C.F. Pere S. Fuset així com Clara María Parejo, Fallera Major Infantil de València 2017 així com les dos Corts d’Honor.

Fotografies: Sergio Mora