L’última edició celebrada a Fira València torna a tindre una gran assistència de públic.

La fira Expojove ha tornat a marcar un nou rècord de visitants en la seua última edició. Un total de 100.927 persones són las que han pogut de gaudir durant els passats nadals de totes les activitats que enguany han estat centrades en la capitalitat de l’alimentació que té València gràcies a la FAO i en els bons hàbits alimenticis juntats amb diversió del que han pogut gaudir grans com xiquets durant les últimes setmanes.
Respecte a l’any passat ha crescut l’assistència en un 13% sobrepassant els vora 90.000 visitants a l’edició anterior. Un total de 12.264 ho han fet en grup, mentre que s’ha registrat la visita d’11.127 integrants de comissions falleres. A més, s’ha produït una notable venda d’entrades per Internet arran de la campanya intensa de difusió que s’ha fet a través de les xarxes socials.
Durant tot el certamen hi ha hagut 15 espectacles diaris i 15 tallers diferents repartits en un pavelló de 12.000 metres quadrats. A més, hi ha hagut 10 instal·lacions participatives gegants, entre les quals ha destacat un laberint de 450 metres quadrats, un circuit d’aventura, un “Qui és qui” marí de l’Albufera, tallers perquè els xiquets i les xiquetes elaboraren most, treballaren amb argila o plantaren llavors i un altre sota el nom ‘Pasta la massa’, un bosc musical o un simulador 6D.
Igualment, en eixos 50.000 metres quadrats d’Expojove distribuïts pels diferents pavellons, ha destacat la tradicional zona poliesportiva, amb presència de prop de vint esports en constant activitat per a estimular a la pràctica esportiva. Les escoles esportives municipals han fet possible, a més, la presència del rugbi, karate, triatló, tennis de taula, skate, gimnàstica, escacs, pilota valenciana, hoquei, patinatge i halterofília. També hi ha hagut un lloc reservat per a la Federació d’Esports Adaptats per a donar a conèixer esports com el bàsquet en cadires de rodes

Fotografia: Sergio Mora