Més de 100.000 persones presenciaren la desfilada de les seues Majestats d’Orient.

L’arribada al cap i casal dels Reis Mags d’Orient marca el final de les festes de Nadal  a qualsevol ciutat espanyola, com així va ser també a València la vesprada del passat divendres 5 de gener.
Un recorregut enguany més ample des del carrer Navarro Reverter fins a la mateixa plaça de l’Ajuntament va ser el que les seues majestats acompanyades per un ampli seguici circense realitzat per FAM Teatre així com les carrosses habituals de col·lectius com el València Club de Futbol o del Llevant Unió Esportiva van omplir de color, musica i alegria els carrers per a on van passar. Una gran assistència la que va presenciar el recorregut, es calcula per part de la Polícia Local unes 100.000 persones, van gaudir de la màgia de la vespra de l’últim gran dia nadalenc.
Al finalitzar el seu camí, com ja és habitual, els Reis Mags representats pel fotògraf  especialista en festes Antonio Cortés, el Director de Continguts de la Cadena SER Bernardo Gúzman i pel Llaurador de la Tira de Comptar Issa Badji van pujar en una cistella dels Bombers al balcó de l’edifici consistorial a on van estar acompanyats pel Alcalde Joan Ribó, el Regidor de Cultura Festiva Pere S. Fuset i per la Fallera Major Infantil de València 2018 Daniela Gómez junt als components del grup musical  PopCorn que van ser els encarregats de presentar la Cavalcada.
Una fenomenal posada en escena que va agradar a la majoria, menuts com a grans, i que per fi permet a una gran ciutat com València tindre la Cavalcada de Reis Mags que mereix i que va ser rematada amb un bonic espectacle pirotècnic.

Fotografies: Sergio Mora