Foguerapp és l’aplicació per apropar el món foguerer tant a la gent de la festa com al turista.

El divendres 20 d’octubre al Club Información, la Federació de les Fogueres de Sant Joan va presentar l’aplicació mòbil anomenada Foguerapp per a donar a conéixer la festa tant als propis festers com als turistes.
A l’acte han assistit les dos belleses del Foc d’Alacant acompanyades pel president de la Federació, Manolo Jiménez i ha sigut presentat pel creador de l’aplicació i assesor de l’àrea d’Imatge i Comunicació Pablo Alcaraz.
Foguerapp és una guia completa de les Fogueres al mòbil amb un glosari dels termes més importants de la festa, fitxes completes de les comissions foguereres, mapa de localització dels monuments, etc etc.
Les desfilades es podran consultar a temps real, per a conéixer en tot moment si hi ha retard o per a on va la comissió que interessa. A més, les diferents fogueres i barraques tindran un servei push per a notificar els premis. Cada usuari podrà inscriure’s amb la seua comissió i el sistema li informarà quan aquesta haja rebut quelcom premi, just al moment en el que la secrataria de la Federació de Fogueres els faça públics.

Fotografies proporcionades per: Federació de les Fogueres de Sant Joan