Les màximes representants de les Falles del Camp de Morvedre van ser les grans protagonistes.

Les Falleres Majors 2018 de la Federació Junta Fallera de Sagunt María del Mar Gimeno i Andrea Escribá van viure intensament el seu acte de nominació celebrat el passat dissabte 17 de juny a la Casa Municipal de la Cultura del Port de Sagunt i que significa per a elles el seu primer acte oficial des de que van ser triades el 27 de maig.
L’acte va ser presidit per les màximes representants de les Falles de Sagunt 2017 Raquel Martín Genovés i Ana Isabel Dorado Capsi que van lliurar els quadres acreditatius a les seues successores. A més de representants de les comissions falleres de la comarca, van estar presents al mateix els alcaldes de Sagunt, Faura i Gilet, Francesc Fernández, Toni Gaspar i Salva Costa, respectivament, així com la regidora de Cultura Popular del consistori saguntí Remei Torrent, i altres regidors de la corporació municipal.
També, durant l’acte es van donar a conéixer les integrants de les Corts d’Honor de les noves falleres majors. La infantil estarà formada per les xiquetes Ainara Sanz Fernández de la falla Plaza Mare Nostrum, Sara Gimeno Sánchez de Els Vents, Clara Rodríguez Martínez de la Plaza del Sol, Paula Acosta González de Plaza Ibérica, Marta Estal Martínez de La Marina i Marta Rodríguez Fernández de Teodoro Llorente, mentres que la adulta estarà integrada per Laura Berná Martín i Ana García López, de Plaza del Sol, Magui Herrera Lafont de Vila de Faura, Marisol Vivó Zafra de Sant Francesc i Laura María Pastor González i Isabel Torres del Campo, les dues de La Victoria.

Fotografies: Federació Junta Fallera de Sagunt