María del Rocío Gil Urios i Daniela Gómez de los Ángeles són les triades per a ser les noves falleres majors de València.

Esta vesprada de dimarts 10 d’octubre es van nomenar a les falleres majors de València 2018. Quasi puntual començava al saló de Cristal de l’Ajuntament de València el Ple de la Junta Central Fallera extraordinari per a posteriorment passar a l’hemicicle i comunicar tant als assistents com a les interessades per telèfon la bona nova.
La primera, encara que va costar un poc que agafara el telèfon, va ser la Fallera Major Infantil de València 2018, Daniela Gómez de los Ángeles de la comissió Santa María Micaela. Posteriorment l’Alcalde Joan Ribó culminava l’acte protocolari amb la lectura i posterior felicitació a María del Rocío Gil Uncio, Fallera Major de València 2018 i fallera de la comissió Plaça de la Mercé.
La xiqueta Daniela va rebre la telefonada al seu casal de Falla mentres que María del Rocio ho va fer al domicili dels seus pares. Una bogeria de felicitacions i visites durant les últimes hores per a les noves màximes representants.
La visita protocolària de l’Alcalde de València, de les Corts d’Honor i Fallera Major de València 2017 Raquel Alario, també de les seues companyes i amigues components de la Cort d’Honor 2001 a la que va pertanyer María del Rocío, sense faltar la visita tant de les seues companyes de les corts d’honor així de Daniela. Les fotografies, flors i entrevistes no van faltar en una esgotadora jornada per a les noves màximes representants de les festes falleres.

Fotografies: Sergio Mora