Una ampla representació de la festa gran d’Alacant va estar present un any més a FITUR.

El passat dissabte 20 de gener, una delegació de la festa de les Fogueres de Sant Joan d’Alacant es va desplaçar fins a la Fira Internacional de Turisme (FITUR). Encapçalada per les Belleses del Foc i les seues Dames d’Honor es va viatjar i fins i tot van estar passejant pel centre de la capital d’Espanya.
Les representants de les festes foguereres han participat a la gran desfilada provincial en el que han assistit més de 1200 persones. Aquest acte, organitzat pel Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca ha contat amb la presència de 15 municipis que han desfilat amb els vestits tradicionals de les seues principals festes: Fogueres, Falles, Carnavals i Moros i Cristians.
La desfilada que ha passat per la plaça de Callao, carrer Preciados i voltants ha començat amb la representació de la Federació Alacantina de Moros i Cristians i després a continuació han desfilat les diferents festes de foc de la província que han tancat Sofía Escoda i Martina Núñez amb les seues dames.
La promoció de les Fogueres a Fitur va iniciar-se el passat dimecres 17 de gener amb la inauguració de la fira. Al stand de la Costa Blanca un any més s’ha plantat una foguera, construïda per Federico Molinero, i la Bellesa del Foc i les seues dames han estat a les rodalies explicant les festes i convidant als visitants de FITUR a conéixer les Fogueres.

Fotografies: Simarro Fotografia