El Teatre Romà de la capital del Camp de Morvedre va acollir l’acte una vegada més.

La vesprada del passat dissabte 16 de setembre va ser quan es va celebrar l’acte més important de les falleres majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt al Teatre Romà. Amb un ple d’aforament per part dels màxims representants de les comissions del Camp de Morvedre així com també les falleres majors de les diferents juntes locals assistents destacant la presència de les de València 2017, Raquel Alario i Clara María Parejo.
En una gran jornada per a María del Mar Gimeno López i Andrea Escribá Fernández, falleres majors de Sagunt 2018 i protagonistes principals van posar les bandes acreditatives a les seues respectives corts d’honor, acompanyades pel president de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Rafael Burgos. Després, va arribar el moment del Mantenidor, enguany va ser el periodista saguntí, Enric Cuenca Teruel. Un discurs ple de paraules d’estima per a María del Mar i Andrea així com també per a les comissions del Camp de Morvedre.
L’Alcalde de Sagunt, Francesc Fernández  va ser l’encarregat de proclamar a les dos màximes representants, a més de lliurar-les de dos quadres commemoratius i les pintes amb l’escut de la ciutat. Les corts d’honor també van rebre cadascuna, els seus diplomes acreditatius.

Fotografies oferides per: Federació Junta Fallera de Sagunt