La comissió del Botànic realitzarà un nou acte dins del seu projecte “Plantar l’Esperança”.

La falla Palleter-Erudito Orellana farà a la sala Radio City de la ciutat de València que està al carrer Santa Teresa número 19 un concert solidari dins del seu projecte anomenat “Plantar l’Esperança”.
Serà el dissabte 13 de gener a partir de les 22 hores i el preu per a col·laborar i assistir es de 15 euros amb consumició inclosa. El grup que actuarà serà “La Banda del Pop” que interpretarà temes coneguts de tota la vida.
La recaptació es destinarà íntegrament a finançar el projecte d’investigació contra el Càncer de Mama Triple Negatiu liderat per la Doctora Ana Lluch del INCLIVA, que s’encarrega de la investigació biomèdica de l’Hospital Clínic Universitari de València.
Més informació a traves del següent enllaç: http://radiocityvalencia.es/event/sabado-13-enero-la-banda-del-pop-concierto-benefico-plantar-la-esperanza/ i si no es pot assistir pero igualment es vol col·laborar es pot fer comprant l’entrada a la fila zero habilitada que és la següent: BBVA, IBAN:  ES98 0182 7312 9102 0161 8250

Imatge: Falla Palleter-Erudito Orellana