La comissió foguerera va nomenar als seus càrrecs per al nou exercici.

La foguera Parque de las Avenidas va celebrar al restaurant El Sorell el sopar de càrrecs del present exercici. La comissió tindrà com a President a Alfonso Rosell Navarro que ho serà els propers tres anys. El President Infantil serà el xiquet Alfonso Rosell Rivilla, Ainhoa Cifuentes serà la Bellesa  2018 que estarà acompanyada per la Dama d’Honor Lara Alemañ Ledesma. El càrrec de Bellesa Infantil serà per a la xiqueta Leire Ruiz Cuadrado que estarà acompanyada per les Dames d’Honor que seran Laura Pina Cerdà i Valeria Verdú Fernández.
El càrrec d’honor de Mini Bellesa serà per a Martina Rodríguez Prieto, els estandarts oficials seran Pascual Valero Ramoa i Hugo Pino Cerdà. Les belleses actuals, María Guerro Gómez i Namiria Mira Pastor han sigut les responsables d’imposar les insignies de la foguera, acompanyades per les seues dames d’honor, als nous comissionats adults i infantils.
Al mateix actes s’ha homenatjat al que va ser president de la comissió durant els últims 11 anys, Ángel Cervetto Planelles.

Fotografies: Foguera Parque de las Avenidas