L’última assemble de 2017 va tractar molts temes, entre el que destaca la creació d’una nova comissió foguerera.

La foguera Sant Blai de Baix és la última incorporació a la festa de les Fogueres de Sant Joan d’Alacant després de la celebració ahir dimecres 13 de desembre de l’última assemblea de la festa de l’any 2017. Per tant serà la número 89 del cens.
Més temes s’han tractat en la reunió. Un total de 61 Fogueres i 25 Barraques són les que van assistir a l’assemblea en la que es va decidir l’aprovació de la incorporació a la comissió gestora de María Navarro de la foguera Avenida Loring-Estació substituint a Elena Herrero que deixa el seu lloc per motius laborals.
El president de la Federació Manolo Jiménez va recordar ahir que tots els informes tècnics per a la plantà hauran de ser lliurats a la Regidoria de Festes abans del proper 15 de febrer. També es va aprovar el manteniment del canon de les barraques a les fogueres de 750 euros.
També es va avançar el calendari d’actes de les candidates adultes i infantiles a Belleses del Foc. El Ple triarà els jurats el 8 de febrer i la primera presa de contacte amb elles serà el 13 i el 15 de febrer. Entre febrer i març seran els desdejunis i les convivències en abril.
Per últim, es va informar que la delegació de Joventut ha organitzat amb motiu del 90 aniversari de la festa d’un concurs de youtubers per a comissionats de fogueres i barraques d’entre 14 i 22 anys. Pròximament es presentaran les bases del concurs que finalitzarà a finals del mes de juny.

Fotografia: Federació de Fogueres de Sant Joan d’Alacant