Finalitza la modalitat Juvenil del concurs de Teatre Faller.

Hui dilluns finalitzen les representacions del concurs de Teatre Faller en Llengua Valenciana a la seua modalitat Juvenil amb la representació de dos obres d’entrada gratuïta. A partir de les 21:30 hores:

Falla: Rubén Darío-Fray Lluís Colomer
Obra: “Els 80 són nostres”

De Ana Diosdado
Dirigida per: Gaspar Zamora Albarracín

REPARTIMENT

Laura: Elisa Ruiz Hernández*
Mari Ángeles: Claudia Ausina Soler
Cris: Dulce Collado Carbonell
Rafa: David López Martínez
José: Jesus Puig Gómez*
Chus: Sento Delás Giner*
Juan Gabriel: Marcos Masiá Chardí*
Miguel: Francisco Montagud Balaguer*

*Actor/actriu novell.

SINOPSI

Cap d’any, huit adolescents i un garatge. Situada en aquells anys on a més de la convulsió política, també teníem els canvis socials de llavors. Canvis constants tant en l’interior d’aquells jóvens que várem ser com de l’entorn on ens tocà començar la vida. Ganes de canviar el món, conéixer l’amor, la sexualitat, les drogues, la política i les bandes urbanes. La ruptura generacional està servida.

I a continuació:

Falla: Sagunt-Sant Antoni-Pare Urbà
Obra: “Tres reflexions estètiques”

Inèdita de Joan Ortega Redondo
Dirigida per: José Millán Serrano

REPARTIMENT

Mireia i Susi: Inés Aparisi Beltrán*
Virginia i Gloria: Aida Fenollosa Arguedas*

*Actor/actriu novell

SINOPSI

Unes germanes i unes amigues, totes elles intentant solucionar un problema difícil de solucionar: estar bé sempre, i ben preparades, per poder conviure en la vida moderna. Un disbarat juvenil, que a vegades, no sempre, se soluciona d’esta manera.

Demà dimarts 5 de desembre continuaran les representacions a la modalitat Principal del concurs de Teatre Faller amb el torn de la comissió L’Eliana-Cid amb l’obra “Oscar”. A partir de les 22 hores a la sala La Rambleta i amb entrada gratuïta.

Nota: Les sinopsi i repartiments són els proporcionats per Junta Central Fallera a 6 de setembre de 2017. Pots consultar el calendari sencer del concurs ací