Continua a La Rambleta la modalitat Promoció del concurs de Teatre Faller.

Hui dimarts continuen les representacions a la sala La Rambleta en la modalitat Promoció al concurs de Teatre Faller en Llengua Valenciana que organitza la Junta Central Fallera. A partir de les 22 hores:

Falla: Jesús-Sant Francesc de Borja
Obra: “Estiu al Desembre”

De Carolina África Martin
Dirigida per: José Miguel González Fuster

REPARTIMENT

Martina: Irene Gómez Lahuerta*
Teresa: Ana Calero Mora
Carme: Bárbara Fabregat Cantó
Paloma: Rosa Eva Carboneras García
Alicia: Alma M. Lara Rodríguez

*Actor/actriu novell.

SINOPSI

Estiu al desembre és la història d’una saga matriarcal, marcada per l’abscència del pare, en què conviuen quatre generacions de dones que busquen desesperadament separar-se, però continuen necessàriament unides. Però Estiu al desembre és abans que res un reflex dels conflictes generacionals on els desitjos ocults de realització personal i l’anhelada felicitat s’estavellen contra l’estatisme d’una vida insatisfeta i on la resta pot servir d’excusa o motiu tant per a anar-se’n com per a quedar-se. En definitiva és l’anhel vital d’un estiu idíl·lic que fonga este cru i infinit desembre.

Demà dimecres a les 22 hores serà torn de la falla Doctor Sanchis Bergón-Túria amb l’obra “Un embolic per castic” també d’entrada gratuïta.

Nota: Les sinopsi i repartiments són els proporcionats per Junta Central Fallera a 6 de setembre de 2017. Pots consultar el calendari sencer del concurs  ací