Continua la modalitat Principal del concurs de Teatre Faller.

Hui dimarts continuen les representacions a la modalitat Principal del concurs de Teatre Faller en Llengua Valencia que organitza la Junta Central Fallera. A partir de les 22 hores:

Falla: Sevilla-Dénia
Obra: “Guerra”

De Martín Crespo
Dirigida per: Carlos Galiana Llorens

REPARTIMENT

Bucky: Pilar Domingo Zahonero
Campani: Beatriz Idoia Hernani Rambla
Teo: M. Luisa Ortiz Lacomba
Soldat: Carlos Galiana Llorens
Desertora: Amparo Cuartero Latorre
Dama: Inmaculada Pozuelo Morcillo

SINOPSI

Bucky, Teo i Campani s’escapen de l’orfenat per a anar a la recerca dels seus pares. No comprenen per què la Guerra els impedeix veure’ls, ni per què algunes nits les estreles cauen del cel per a explotar i desaparèixer-ho tot. Un difícil viatge, perdudes en el bosc, on coincidiran amb estranys personatges que porten notícies d’una Guerra que encara no poden entendre. Tres xiquetes perdunes en un món d’adults. Hauran de passar molts anys perquè Bucky i Campani comencen a comprendre, i descobrisquen el secret que guarda la seua amiga Teo en les estreles. Una obra per a tots els públics, divertida, tendra i amb eixe toc absurd que caracteritza els textos de l’autor valencià, Martín Crespo.

Les representacions a la modalitat Principal del concurs de Teatre Faller continuen demà dimecres 15 de novembre amb el torn de la falla Arxiduc Carles-Music Gomis amb l’obra “Bebé” a partir de les 22 hores al teatre La Rambleta i amb entrada gratuïta.

Nota: Les sinopsi i repartiments són els proporcionats per Junta Central Fallera a 6 de setembre de 2017. Pots consultar el calendari sencer del concurs ací