Continua la modalitat Principal del concurs de Teatre Faller.

Hui dimarts continuen les representacions a la modalitat Principal del concurs de Teatre Faller en Llengua Valencia que organitza la Junta Central Fallera. A partir de les 22 hores:

Falla: L’Eliana-El Cid
Obra: “Oscar”

De Claude Magnier
Dirigida per: José Albero Luján

REPARTIMENT

Bertrand: Víctor Blanco Montagud
Christian: Daniel Albero Belinchón
Marlene: Amalia Lozano Arocas
Colette: Laura Sánchez Páramo
Jacqueline: Sonia Quejigo Tejero
Charlotte: Ana María Gandía Doménech
Bernadette: Ana María Gandía Doménech
Philippe: Alejandro Vázquez Rubio
Charles: José Albero Luján
Oscar: Raúl Pérez Martí

SINOPSI

La vida de Bertrand Barnier, ric empresari, es vorà pertorbada quan el seu empleat, Christian Marten, irromp en sa casa a primera hora del matí per exigir-li un augment de sou, amb la intenció de demanar-li la mà al pare de la seua nóvia. Comencen els embolics a casa de Barnier quan este descobrix que és la seua pròpia filla amb la qual Christian desitja casar-se.

Demà dimecres 6 de desembre continuaran les representacions del concurs de Teatre Faller, quatre obres de la modalitat Infantil i una més de la modalitat Principal. De matí a partir de les 11 hores serà el torn de la falla Just Vilar-Mercat del Cabanyal amb l’obra “Pallassos de Revista” i a continuació la comissió Quart-Palomar representarà “Aquelarre”. De vesprada, a partir de les 18 hores, el grup de la falla Barrio Beteró amb l’obra “Al Facebook” i a continuació Santa Genoveva Torres-Arquitecto Tolsá amb l’obra “Operació Lluna de València”. Per la nit a partir de les 22 hores a la modalitat Principal serà el torn de la comissió Borrull-Túria amb “Conseller Matrimonial”. Totes les obres són d’entrada gratuïta a la sala La Rambleta.

Nota: Les sinopsi i repartiments són els proporcionats per Junta Central Fallera a 6 de setembre de 2017. Pots consultar el calendari sencer del concurs ací