Continua a La Rambleta la modalitat Promoció del concurs de Teatre Faller.

Hui dimecres continuen les representacions a la sala La Rambleta en la modalitat Promoció al concurs de Teatre Faller en Llengua Valenciana que organitza la Junta Central Fallera. A partir de les 22 hores:

Falla: Guillem de Castro-Triador
Obra: “Un cadàver a les deu”

De M. Luz Cruz
Dirigida per: Francisco Prósper Cozar

REPARTIMENT

Bea: Inmaculada Quiles Gosp
Didi: Marta Copoví Barber*
Maribel: Cristina Prósper Pozo
Lola: Marta Roselló Fernández*
Rosita: Inmaculada Chuliá Cantó
Lladre: Elías Rochina Rodríguez
Edelmiro: José Javier Novella García
Boy: Carlos Sánchez Sánchez
Inspector: Víctor M. Martínez Coronatti*

*Actor/actriu novell.

SINOPSI

L’inesperat canvi de plans en una despedida de fadrines donarà pas a una sèrie d’embolics que tindran un tràgic final, o tal volta no?

Les representacions en la modalitat de Promoció del concurs de Teatre Faller continuaran el dissabte 14 d’octubre al teatre La Rambleta a partir de les 22 hores amb el torn de la falla Barraca-Església del Rosari amb l’obra “Vida, fets i mortuori del valent Don Juan Tenori”.
Demà dijous 12 d’octubre continuarà la modalitat Infantil del concurs amb dos obres més. A partir de les 11 hores i al teatre La Rambleta serà el torn de la falla Vila-nova de Castelló-Horticultor Galán amb l’obra “Desgavell” i després la falla L’Eliana-Cid amb l’obra “Un monstre en el meu armari”. De vesprada, a partir de les 18 hores continua la modalitat juvenil amb el grup de teatre de la falla Ripalda-Soguers amb l’obra “Una vesprada amb Molière”.
Totes les representacions són d’entrada gratuïta.

Nota: Les sinopsi i repartiments són els proporcionats per Junta Central Fallera a 6 de setembre de 2017. Pots consultar el calendari sencer del concurs ací