La comissió del Port de Sagunt va celebrar les seues jornades culturals amb activitats per a totes les edats.

La falla Teodoro Llorente va iniciar el passat dijous 2 de novembre la seua setmana cultural dedicada a la Diversitat va tindre activitats per a totes les edats i s’aprofità com ja es ve realitzant des de fa tres anys el Mig Any Faller amb la construcció per part dels fallers més menuts d’una falla i la seua posterior Cremà.
“Diversitat” també és el lema de la falla gran que plantarà aquest exercici la comissió i que estarà relacionada amb les activitats culturals que realitze la Falla durant l’any. Com l’exposició fotogràfica de tres fotògrafes locals de gran projecció com són Provi Morillas, Belén Caballero i Victoria Osma (Kivi)
A l’endemà de la inauguració es va celebrar al casal una xerrada sobre el Càncer de Mama que va tindre la presència a la President de Amuhcanma  amb la seua oncopsicòloga i una pacient-infermera oncològica convertint-se en un col·loqui interessant.
Els jocs de taula, les degustacions gastronòmiques i les excursions van completar la resta d’activitats de les jornades que va celebrar la comissió del Port de Sagunt.

Fotografies: Falla Teodoro Llorente